TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126
venice-gondola

Niste li je nikada posjetili sada je prilika.

Kombinirani prijevoz autobusom i brodom vodi vas ravno u ovaj fenomenalni grad izgrađen na 118 otoka i njegove znamenitosti: Piazza San Marco s Bazilikom, Duždeva palača i Ponte Rialto samo su dio onoga što Venezia nudi.

Razgledajte grad u pratnji vodića i saznajte o njemu ono što još niste znali, a zatim ga još malo istražite sami – priuštite si romantičnu vožnju gondolom.

krka

Uvijek ste željeli iskušati uzbuđenje koje pružaju brzaci rijeke, ali niste se usudili? Evo prilike!

Za one koji nisu nikada probali, ali i za one s iskustvom, rijeka Kupa pruža izuzetan doživljaj prirode i njene ljepote.

Plitvička jezera

Kada ste već tako blizu šteta bi bila propustiti doživljaj prirode, njene snage i ljepote koji pružaju jezera i slapovi, bogatstvo flore i faune.

Kompleks Plitvičkih jezera proglašen nacionalnim parkom 1949. godine, šumovit je planinski kraj u kojem je nanizano 16 prekrasnih manjih i većih jezera modro-zelene boje, povezanih pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima.

Naš će vam vodić već tijekom vožnje luksuznim klimatiziranim autobusom pružiti mnoge korisne informacije, a prilikom boravka u parku odvest će vas na najljepša mjesta koja sami možda ne biste pronašli...

moKRK 1

Ne smijete napustiti otok bez da upoznate barem neke njegove znamenitosti: grad Krk sa starom gradskom jezgrom, uličicama, zidinama i vratima, katedralom i samostanima;

Bašku i njezinu poznatu Velu plažu; Vrbnik, Dobrinj – domaći pršut i sir, vino i rakiju...

litus 2


Naš katamaran glassboat raspolaže sa 110 sjedećih mjesta u zatvorenom salonu ili na otvorenom, na jednoj od njegovih paluba.

Opremljen je mini-barom i WC-om.

Atraktivni su njegovi podvodni trupovi u kojima se nalazi 12 prozora za promatranje podmorskog svijeta bez ronilačkog odijela.

Pridružite nam se i upoznajte ljepote naše obale i podmorja.

Rezervirajte svoje mjesto na brodu na vrijeme, a ako ste dio grupe za vas možemo organizirati izlet po vašoj želji!

Više o katamaranu LITUS možete doznati na www.litus.hr.

Pretražite smještaj

Radno vrijeme

Radno vrijeme sa strankama

Pon - Pet 08 - 12