TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126

KUĆNI RED

0001

Vaš domaćin garantira, svojim iskustvom i brigom da će te imati red, mir i ugodan boravak u objektu. Pružati će Vam tijekom boravka potrebnu pomoć oko smještaja, poštivati poznate uzance i uobičajene standarde u iznajmljivanju: apartmana u domaćinstvu, soba u domaćinstvu, studio apartman u domaćinstvu, kuću za odmor u domaćinstvu i kamp u domaćinstvu. Domaćin će vam prirediti ugođaj kako to reguliraju zakoni i utvrđeni parametri kategorizacije našeg objekta.

0002

Cijena usluga u našem objektu je javno istaknuta i neće biti druga od one koja je istaknuta i utvrđena (ugovorom ili rezervacijom), a u sebi sadrži: smještaj, opskrbu hladnom i toplom vodo, električnom strujom, održavanje temperature u unutrašnjosti prostorije do ugodne razine, energijom za kuhanje, mijenjanje rublja i sitnog inventara, parkirno mjesto, prostor za dodatnu opremu prema našoj kategoriji .

0003

Kako bi Vama i vašim prijateljima boravak bio ugodan, kao i onima nakon Vas, molimo vas da inventar i opremu koristite pažnjom dobrog domaćina, kao da je vaša.

0004

U vrijeme korištenja apartmana, studija, kampa ili kuće za odmor dužni ste sami održavati higijenu i čistoću, te sami odlagati kućni otpad na mjesto koje je određeno našim lokalnim propisima o zbrinjavanju otpada. U koliko ste korisnik sobe, domaćin će održavati i čistiti sobu na uobičajen način za održavanje soba.

0005

Na dan dolaska molimo Vas da uđete u objekt tek iza 14,00 sati. U koliko je to moguće domaćin može dozvoliti i raniji ulazak u objekt, ali isključivo po njegovoj odluci.

0006

Kao korisnik našeg objekta, molimo Vas da na dan odlaska isti napustite najkasnije do 10,00 sati prije podne, mogući dulji boravak na dan odlaska moguć je isključivo uz privolu domaćina i na način kako to on odredi.

0007

Red i mir u objektu kao i neposrednoj okolici: hodnicima, terasi, dvorištu, vrtu mora biti zagarantiran od 22,00 sati do 08,00. Kršenje reda i mira (galama, nered, buka), dozvoljavaju domaćinu da Vam uskrati boravak na Vašu štetu, kao da ste sami donijeli tu odluku.

0008


Nije dozvoljeno unositi u objekt domaće životinje bez dozvole domaćina, boravak domaćih životinja (psi, mačke, ptice i ostale) može se dozvoliti isključivo od strane domaćina uz naplatu po unaprijed ponuđenom cjeniku.

0009

U vrijeme Vašeg boravka u našem objektu nije dozvoljena posjeta, niti ugošćivanje drugih gostiju, osim onih koji borave u našem objektu.

0010

Molimo Vas da ne unosite vaše aparate (hladnjake, ventilatore, kuhala, grijalice), glede Vaše sigurnosti i moguće neprilagodbe na naše instalacije, kao i neprimjerene potrošnje energije

0011

Molimo Vas da ne iznosite iz apartmana, soba i kuća, nikakav inventar i opremu (ručnike, plahte, deke, suncobrane), stolove i stolice iz dnevnog boravka na terasu ili vrt te da ih ne izlažete suncu i kiši.

0012

Ukoliko prekinete Vaš ugovoreni boravak ranije, iz neopravdanih razloga, od ugovorenog ili rezerviranog termina, dužni ste platiti boravak kako je bilo to dogovoreno i rezervirano.


0013

Cijena boravka u objektu i ugovorene usluge naplaćuju se po važećem cjeniku unaprijed.

0014

Domaćin je dužan Vaš boravak registrirati kako je to regulirano njegovim obavezama prema nadležnim državnim organima Republike Hrvatske, Zakonu o boravišnoj pristojbi i Zakonu o boravku stranaca.

0015

Prilikom odlaska dužni ste pozvati domaćina da pregleda korišteni objekt, eventualnu štetu dužni ste nadoknaditi na licu mjesta.

0016

Molimo svakog gosta da se upiše u knjigu utisaka koja je u objektu, pritužbe i žalbe koje nisu u knjizi utisaka neće se uvažavati.

0017

Ukoliko ste agencijski gost ili ste platili unaprijed, dužni ste predočiti račun, voucher ili drugu ispravu o plaćanju smještaja domaćinu.


0018

Iznajmljivač je obvezan „napisati i izdati račun“ za pruženu uslugu kako je to zakonom propisano.

Ovaj kućni red sastavljen je po općim uzancama u turizmu i prema općim standardima u turizmu.


Pretražite smještaj

Radno vrijeme

Radno vrijeme sa strankama

Pon - Pet 08 - 12